Despre noi

Wood Factory

Majoritatea afacerilor de succes pornesc dintr-o nevoie. Un client nemulțumit de ce găsește în piață este deseori cel care ia atitudine și își face singur ce are nevoie. Apoi oameni din jurul lui observă, și îi cer acel produs sau serviciu la rândul lor. Când vezi că piața are o lacună, nu trebuie decât să fii determinat, disciplinat și pasionat iar restul vin de la sine. Acele lipsuri din domeniul mobilierului la comandă s-au numit CALITATE, Atenție la DETALII și LIVRARE în timpul asumat.

De la prima mobilă la acoperire a 50% din România.

Ca orice business de succes, am pornit dintr-un ”garaj”, adică un mic apartament unde preluam comenzi, proiectam și prezentam mostrele.

Ulterior am investit în primul showroom complet pentru a putea prezenta clienților noștri modele unicate și a ne demonstra aplecarea spre client, calitate și detalii. Acest lucru este posibil doar dacă motivația principală nu este banul, ci pasiunea pentru frumos și tehnic.

Nu ne-am oprit aici, am continuat și am început să ne producem singuri mobila, investind tot profitul în tehnologizare, utilaje și OAMENI! Fără utilaje moderne și de precizie nu se pot obține rezultate. Am luat în serios și aceasta provocare iar valul ne-a dus spre alte piețe din afara Iașiului.

Am fost solicitați în județele de lângă Iași. Fabrica de mobilă și oamenii dedicați au putut face față iar noi nu am făcut decât ce ne-a cerut piața - continuitate.

Acum am ajuns să putem produce inclusiv mobilă în serie dacă este nevoie, deoarece am achiziționat cele mai performante softuri și utilaje. Asta ne-a permis să acoperim jumătate din piața din România și ne mândim cu asta.

Intenționăm șă nu ne oprim aici. Următorul obiectiv este să ajungem în primii 3 producători de mobilă la nivel național. Și totuși, orice poveste nu este credibilă fără dovezi palpabile. De aceea vă invităm să vizionați fotografii cu Fabrica noastră și Portofoliul nostru.

MODELE MOBILA LA COMANDA WOOD FACTORY

TOP