Blaturi bucatarie

Un pasionat al gastronomiei are nevoie nu doar de ingrediente speciale ci și de un spațiu optim, o bucătărie funcțională care să încadreze perfect spațiul de lucru cu instrumentele și electrocasnicele de ultima generație pentru a realiza tot ce-și dorește. Bucătăria este spațiul central al casei în care o persoană creează arome îmbietoare și gusturi de neuitat pentru familie.

Blatul de bucătărie are rolul de a înnobila mobilierul prin calitatea materialului, a finisajului și a prelucrării. În același timp pentru pasionații de gătit, este și cel mai greu de întreținut. Alegerea corectă a blatului de bucătărie poate fi dificilă. Wood Factory asigură garanția calității pe întregul proces de creare a blaturilor. Atenția acordată gradului înalt de finisaj are menirea de a asigura fiabilitate si rezistenta.

Accentul pus pe tehnologia de ultimă generație permite debitarea blaturilor cu precizie și acuratețe. Preocuparea manifestată în această direcție susține o execuție impecabilă care să satisfacă și cele mai înalte așteptări. Rolul ei este de a întrerupe fibra lemnoasă pentru a oferi o duritate sporită pe care lemnul nu o poate atinge în mod natural, mai ales atunci când sunt necesare lungimi și lățimi personalizate.

În cazul blaturilor Wood Factory, laminatul este aplicat continuu peste cantul frontal. Astfel se obține un aspect uniform. De-a lungul cantului este aplicat un cant realizat din PAL subțire, care servește drept suport. Acesta îmbunătățește rezistența la impact și asigură uniformitatea suprafeței.

TOP