Accesorii mobila

Orice mobilier modern, la comandă, nu poate fi conceput fără principalele două componente: primul este materialul din care este confecționat mobilierul, al doilea – accesoriile pentru mobilă și feroneria. Pornind de la cele mai simple și demonstrative elemente, cum ar fi mânere mobiliere pentru fațade și terminînd cu elementele sofisticate și scumpe ale mecanismelor de ridicare și înclinare.

Soluţiile Wood Factory în materie de de feronerie transformă deschiderea şi închiderea mobilei într-o adevărată trăire şi sporesc confortul mişcării în toate spaţiile locuinţei, mai ales însă în bucătărie. Obiectivul nostru este de a avea utilizatori de bucătării permanent mulţumiţi. De aceea, satisfacerea necesităţilor acestora reprezintă prioritatea noastră în tot ceea ce întreprindem.

Balamale pentru mobila

Balamalele Wood Factory sunt confecționate integral din metal, funcționează fără zgomot și rezista în timp. Pentru a beneficia de o funcționare perfectă, vă vom ajuta să alegeți modelul adecvat tipului de ușă și un număr suficient de balamale în funcție de dimensiunile și greutatea ușii.

Accesorii pentru sertare

Mobilierul modern, mai ales cel de bucătărie, are mai multe sertare decât avea mobilierul produs cu mai puțin de 10 ani în urmă. Motivul este evident: sistemele moderne permit depozitarea mai organizată și mai eficientă a lucrurilor de care avem nevoie zi de zi.

Accesorii pentru deschidere verticală

Ușile de mobilier care se deschid vertical sunt o soluție excelentă într-o bucătărie modernă, indiferent de mărimea acesteia. Comparativ cu ușile care se deschid în lateral, cele care se deschid în plan vertical oferă mai multă siguranță în utilizare și se potrivesc mai bine exigențelor estetice moderne.

TOP